09/27/12 18:13
(http://www.klassa.bg/)

"България он ер" празнува първи рожден ден с празнична програма

Телевизия „България он ер“ ще отбележи с празнична програма своя първи рожден ден.Водещи на предаванията ще бъдат популярни финансисти, предприемачи, министри и журналисти.


Boom@Bust – четвъртък, 21.00 часа
Водещи – Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Техните места в първото празнично издание на телевизията ще заемат Владимир Каролев и Петър Илиев от в-к Банкер. Темата на предаването е: Еврозоната на кръстопът - пътищата за излизане от дълговата криза.
Специално интервю за празничната програма даде и проф. Стив Ханке.Той коментира плюсовете и минусите на Еврозоната, дълговата криза, Банковият съюз ... все болезнени теми, по които експертно своето мнение дава професорът от университет „Джон Хопкинс“.
В предаването ще видите и интервю с бившият министър на финансите Муравей Радев, който предвещава „много тежка есен за Симеон Дянков“. По думите му България продължава да се тресе от общоевропейската криза и единственият сериозен фактор, който може да ни извади от нея е бизнесът. В момента обаче той бере душа, допълва Муравей Радев. Според него сега е опасно да се поемат големи ангажименти, защото няма откъде да дойдат пари за финансирането им. Най-опасният ход на финансовия министър в този случай би бил увеличаването на дефицита, защото страната ни рискува да влезе в спиралата на южните ни съседки от дъгата на ЕС, подчертава Радев. И напомня, че финансовата стабилност на държавата се постига много бавно и трудно, но тя обаче може много лесно и много бързо да бъде изхабена.


Сутрешен блок, петък, 7.00 – 10.30 часа
Водещ: Йоанна Николова

В 8 часа, гост на предаването ще бъде министър Томислав Дончев - За евросредствата, следващия програмен период и най-успешния проект...

В 9 часа в студиото ще влезе Антон Петров от Асоциацията на индустриалните и енергийни консуматори. Темата: за гръбнака на българския износ

В 10 часа - Максим Бехар ще коментира присъствието на икономическа телевизия на пазара и мисията й да образова.











Инвестбук – петък, 18.30 часа
Водещ: Таня Кръстева


Този петък, в ролята на водеща ще седне Саша Безуханова. Заедно с Антон Ценов от борда на Start It Smart, който е най-големият клуб по редприемачество в България, ще дебатират по темата: Предприемаческият дух – основа за успешен бизнес.

Денят он ер, петък, 19.30
Водещ: Веселин Дремджиев

Специален гост на информационно-коментарното предаване ще бъде министърът на икономиката и енергетиката Делян Добрев.

Медиите он ер, събота, 11 часа
Водещ: Доника Ризова

Икономически поглед върху най-болезнените проблеми на българските медии –тази тема ще разнищи като водещ на предването Йордан Матеев, главен редактор на сп. Форбс – България.
В студиото гости ще му бъдат Анна Хаджиева, член на СЕМ, Георги Ангелов, старши икономист в Институт „Отворено ообщество”, Георги Ганев, Център за либерални стратегии и Лъчезар Богданов, Индъстри Уотч.


Брюксел 1, събота, 18.00 часа
Водещ: Милена Милотинова

Гергана Паси, посланик на новите техннологии в България ще стане водещ на предаването, с физически и медиен адрес Брюксел 1. Темата: „Къде е България в Интернет – епохата”.

Темида, неделя, 10:30 часа
Водещ: Димитър Абрашев

Защо се случи атентатът в Бургас, сбъркаха ли службите? Грешки или пропуски?Къде са парите на полицаите и защо протестират? И оценка „минус“ за поредната структурна реформа. Един бивш вътрешен министър, отблизо пред Темида. Румен Петков-говори директно и без недомлъвки.











Видимо и невидимо, неделя, 18.30 часа
Водещ: Калин Манолов

Сашо Дончев влиза в студиото на телевизия България он ер като водещ, за да разисква заедно със своите гости – Иван Нейков и Калин Манолов темата за Корпоративната социална отговорност избор или задължителен ангажимент?.
Сашо Дончев ще попита етичен избор или задължителен ангажимент за бизнеса е тя, и трябва ли бизнесът да се срамува,че печели? Ще прогнозира задава ли се европейски закон за корпоративната социална отговорност? Ще разкаже какъв е философският
принцип, който е в основата на българската мрежа на Глобалния договор на ООН, която оглавява.




Повече на www.bgonair.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване