09/27/12 18:01
(http://www.klassa.bg/)

БЪЛГАРСКАТА ДИЗАЙНЕРКА ВЯРА ГЕОРГИЕВА СИ СПЕЧЕЛИ МЯСТО СРЕД ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА ВЪВ ВИСШАТА МОДА

Вяра Георгиева, основател на FEDE fashion studio, e единственият български дизайнер поканен да присъства на страниците на авторитетното италианско модно списание „Рандеву” (Rendez-Vous De La Mode) с над 60-годишна история. Премиерният брой на изданието, което започва да излиза с нова концепция, беше представен за първи път на най-важното в света текстилно изложение Première Vision. От сега нататък „Рандеву” ще бъде ориентирано изцяло и само към висшата мода и освен на италиански и английски език, премиерният брой ще бъде издаден още на руски и на арабски.
Поканата към Вяра Геогиева е отправена лично от главния редактор, а позицията й на страниците на списанието е сред най-големите имена във висшата мода. Тоалетите на FEDE fashion studio са непосредствено след тези на Жан Пол Готие.
Ето какво споделя и самата дизайнерка във връзка с престижната покана: „Много се зарадвах на поканата да се включа със своя колекция в премиерното издание на „Рандеву”, което дава наистина пълна картина на най-високата мода в света, показана по време на седмиците на модата. Това открива пред мен нови възможности да представя своята мода и то в списание, което е изключително високо ценено и уважавано от фешън гилдията по света. „Рандеву” за мен е интересна платформа, която ще ми позволи да разгърна възможностите си за пазара извън България.”


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване