09/29/12 12:19
(http://radiomilena.com/)

Националният фест „Силата на рока” открива нови таланти

78 1024x682 Националният фест „Силата на рока” открива нови таланти

С концерт на финалистите завърши снощи националният рок фестивал за авторска песен „Силата на рока”.

Голямата награда отиде при „Downer Kill”. Шестимата ученици от Пловдив станаха безспорни фаворити както на публиката, така и на журито.

Наградата за победителите бе осигурена от председателя на „Нова алтернатива” Николай Цонев. Тя  дава възможност на младите таланти да запишат своя първи сингъл в професионално студио.

В тридневния рок маратон участваха 16 групи от цялата страна.  Фестивалът ще бъде излъчен в предаването „Рок с Милена” по БНТ СВЯТ и БНТ 2.

Идеята на Фестивала е да даде шанс за изява на млади и талантливи  автори на песни  в стил рок, както и да подкрепи непознати и нови изпълнители и групи от цялата страна. Организатори на проявата са компанията „Mr.Rock” (Милена Славова), „Rock It” , със съдействието на Министерството на културата.

 Националният фест „Силата на рока” открива нови таланти

bookmark Националният фест „Силата на рока” открива нови талантиsvejo Националният фест „Силата на рока” открива нови талантиgoogle Националният фест „Силата на рока” открива нови талантиdelicious Националният фест „Силата на рока” открива нови талантиstumbleupon Националният фест „Силата на рока” открива нови талантиfacebook Националният фест „Силата на рока” открива нови талантиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване