10/08/12 10:49
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Мазилка рухна на тротоара, по чудо няма пострадали (снимки)

Парчета от сграда на ъгъла на пресечките ул. “Христо Белчев” и ул. „Хан Аспарух“ се изспиха от 10 метра височина буквално на сантиметри от преминаващите хора. Репортер на OFFNews стана свидетел на инцидента и успя да заснеме падналата мазилка. По чудо нямаше пострадали.

Освен мазилката с нея полетя и електрическа инсталация, в която имаше и стъкло.

За живущите там явно е по-важно да имат лъскава дограма, отколкото да стегнат фасадата на кооперацията си. От цялата сграда висят необезопасени кабели, а мазетата са като във време на война.

Пред все повече сгради в идеалния център на столицата тротоарите са заградени с ленти, които принуждават минувачите да лавират между колите на платното. А уж ходенето пеша е полезно за здравето.

част от електрическата система, която излетя заедно с мазилката Снимка: Никола Ончев Снимка: Никола Ончев Снимка: Никола Ончев Снимка: Никола Ончев Сградата, от която летят парчета мазилка Сбимка: Никола Ончев OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The post Мазилка рухна на тротоара, по чудо няма пострадали (снимки) appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване