10/18/12 10:30
(http://radiomilena.com/)

Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата продължава

По-малко от две седмици остават до крайния срок в конкурса за лого на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата през 2019 г. В конкурса може да участва всеки – достатъчно е да има добри идеи, които може да изрази графично, да има отношение към културата и най-вече към  Бургас.

 

Правилата за участие са лесни. Предложенията за лого, заедно с контакти на автора и подписана от него декларация за авторство трябва да бъдат изпратени по е-мейл на media@burgas.bg или на електронен носител в Пресцентъра на Община Бургас на ул. „Александровска“ 26, ет. I. Крайният срок е 31 октомври, а наградата за победителя е 2000 лв. Всички изпратени лога ще бъдат представени в изложба, която ще бъде открита в навечерието на празника на Бургас – Никулден.

 

Оценяването и класирането на постъпилите предложения ще се извърши на два етапа. На първия постъпилите предложения ще бъдат оценени от експертно жури, в което ще вземат участие графични дизайнери, художник, представител на НПО сектора, представители на общините от област Бургас. След като журито оцени и класира предложенията, най-добрите ще бъдат обявени за гласуване от публиката, чийто глас ще е решаващ за определяне на победителя.

 

Логото ще бъде използвано като символ на всички инициативи, свързани с подготовката на кандидатурата на Бургас, подкрепена от общините Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Средец, Созопол, Сунгурларе и Царево. То следва да интерпретира автентичния смисъл на концепцията за Европейска културна столица, като едновременно с това отразява спецификата на духа и културата на Бургас и региона.

 

Подробности за условията на конкурса са публикувани на сайта на Община Бургас, в раздел „Култура“, подраздел „Фестивали, конкурси, концерти и изложби“: http://www.burgas.bg/bg/info/index/717.

 

Актуална информация за кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата може да бъде намерена както в сайта на Община Бургас, така и на официалната фейсбук страница на кандидатурата:  https://www.facebook.com/Burgas2019

 Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас  за Европейска столица на културата продължава

bookmark Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас  за Европейска столица на културата продължава svejo Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас  за Европейска столица на културата продължава google Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас  за Европейска столица на културата продължава delicious Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас  за Европейска столица на културата продължава stumbleupon Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас  за Европейска столица на културата продължава facebook Конкурсът за лого на кандидатурата на Бургас  за Европейска столица на културата продължава Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване