10/18/12 11:56
(http://radiomilena.com/)

Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хора

mgerb 1024x764 Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хора

Младежи от областната структура на МГЕРБ-Бургас отбелязаха 18 октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора, като се включиха в мащабна национална кампания. Те раздадоха информационни брошури във всички общини в областта, а акцията стартира точно в 11 часа. В рамките на инициативата гражданите бяха запознати какво точно престъпление представлява „трафика на хора” и кои са най-важните начини за превенция.
В Поморие представители на МГЕРБ раздадоха брошури на главната улица, съобщиха от пресцентъра на партията.
Националната информационна кампания, посветена на 18 октомври, се  осъществява съвместно с Националната комисия за борба с трафика на хора, чийто председател е вицепремиерът и министър на вътрешните работи  Цветан Цветанов.

 

 Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хора

bookmark Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хораsvejo Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хораgoogle Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хораdelicious Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хораstumbleupon Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хораfacebook Младежи от ГЕРБ Поморие се включиха в националната кампания срещу трафика на хораСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване