10/23/12 12:31
(http://radiomilena.com/)

И в планината може да се учи

IMG 1691 1 И в планината може да се учи

Четвъртокласници от СОУ”Любен Каравелов”-Несебър, организирани от класните си  ръководители Златко Петров,Мария Менчева и Пенка Ганчева и с логистичната подкрепа на своите родители разнообразиха уебния процес като проведоха зелено училище в местността „Беклемето” на Троянския балкан.

 

За шест дни децата смениха класните стаи на морския бряг с чистия планински въздух на Стара планина. Редом с учебните занятия те проведоха много интересни конкурси и  състезателни игри на открито. Сред най-атрактивните бяха катерене във въжения парк, планински тролей, голф, пейнтбол,”Бързи,смели,съобразителни”, походи и ориентиране в природата, екскурзии.

С много настроение преминаха вечерта на талантите, маскения бал и конкурса за най-щура прическа. Лагерният огън бе естествен завършек на изпълнените с много емоции дни. В същото време децата придобиха много ценни за възрастта си навици и умения,развиха комуникационните си умения,работиха в екип,справяха се в различни ситуации с подкрепата на своите учители и придружаващите ги родители.

                                                     Мара МОМЧИЛОВА

 И в планината може да се учи

bookmark И в планината може да се учиsvejo И в планината може да се учиgoogle И в планината може да се учиdelicious И в планината може да се учиstumbleupon И в планината може да се учиfacebook И в планината може да се учиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване