10/23/12 06:24
(http://radiomilena.com/)

Организира се семинар за родители

Институтът “Gordon Training International” – Бургас организира семинар на тема „Третиране на успешни родители”. Сертифицирани инструктори ще помогнат на участниците да усвоят ефективни, практични и доказани умения за общуване и решаване на конфликти, съобщиха от община Поморие. Родителите, които прилагат тези умения в ежедневието си, остават изумени от коренното подобрение на отношенията си не само с децата, но и с партньора, колеги и приятели. Програмата  е подходяща както за родители, така и за хора, които работят с деца. Обучители ще са от института. Семинарът ще се проведе в рамките на три съботи от месец ноември  / три сесии по 6 часа/, а цената за участник е 150 лв. Заявки за участие се приемат до 31.10.2012 г.на тел:0888 660056 от 8.00 до 17.00 часа.

 

Програмата ТУР (Третиране на успешни родители) е създадена през 1962 г. от д-р Томас Гордан, три пъти номиниран за Нобелова награда за мир. През близо 50-годишната си история тя се обновява и подобрява с нови примери и съдържание, актуални към въпросите и грижите на съвременните родители.

 Организира се семинар за родители

bookmark Организира се семинар за родителиsvejo Организира се семинар за родителиgoogle Организира се семинар за родителиdelicious Организира се семинар за родителиstumbleupon Организира се семинар за родителиfacebook Организира се семинар за родителиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване