11/11/12 15:23
(http://www.klassa.bg/)

Английски за пътуване, испански за пътуване

В естествена езикова среда чужд език се учи най-добре. Издателство Skyprint подпомага всички пътуващи да използват рационално пребиваването в чужбина, за да усвоят езика на съответната страна, ако не са го направили преди време!
Всичко, от което се нуждаете, за да се разбирате на испански, можете да го откриете в „Испански за пътуване“. Ще намерите превод и транскрипция с български букви на най- употребяваните думи и изрази в езика.
С испански за пътуване можете да:
разбирате най-същественото от езика, представено в разделите "може да кажете" и "може да чуете"
проверите какво сте научили с елементарни упражнения и поставяне в "реална ситуация"
общувате уверено с думите, които испанците действително използват
прекарате приятно в Испания с практически съвети за страната, магазините, ресторантите, транспорта
На последните страници ще намерите двупосочен мини речник, с чиято помощ ще подбирате правилната дума във всяка ситуация
По същия начин са композирани и „Английски за пътуване“, „Френски за пътуване“, „Немски за пътуване“, „Италиански за пътуване“, „Гръцки за пътуване“. Книжките се продават с аудиодиск, който може безкрайно да се върти в колата, докато шофирате. Или пък у дома, преди да тръгнете на път. Системата е на ВВС и отдавна е доказала своята ефективност. Комплектите са подходящи не само за лична употреба, но и за подарък преди Коледа.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване