11/15/12 11:47
(http://www.klassa.bg/)

!DelaDap пристигат с гръм и трясък на 16-ти Ноември

          На 16-ти ноември, София Лайв Клуб ще бъде домакин на една от най-нашумелите и ексцентрични европейски банди. !DelaDap пристигат в пълен състав и обещават невиждано шоу с фолк, джаз и суинг мотиви. Ще ви трябват удобни обувки, пълен заряд на емоциите и разбира се, най-добрият приятел за такава вечер в лицето на BUSHMILLS. Любимото ирландско уиски за пореден път ще подкрепи стойностната музика, а партито със сигурност ще си заслужава!

 

         !DelaDap са австрийска банда, създадена през 2004-та година. Съвкупност от изпълнители, деца на няколко балкански държави, събрали в едно любовта към музиката и нестандартното. Най-често може да изненадат със смесица от джаз, поп, електро суинг, фолк и рок. Колаборацията, която създават с всеки нов проект, е по-интересна и запомняща се от всяка друга, която сте чували.

 

          Освен упорития труд на бандата, в процеса на създаване на музиката на групата има и много игривост. Имената на песните и техните текстове са вдъхновени от шеговити разговори и вметки между записите на вокалните тракове. Идеална постановка за музиката на !DELADAP, която започва да събира източноевропейска музика и модерни ърбан-клуб звуци още през 2004-та година, а оттогава еволюира в уникалната и животворна музика, която предстои да чуете. Много суинг, реге, фолк, соул и електро ритми ще вдигнат на крака и най-срамежливите. Музиката им не е за изпускане, а новият албум е повече от впечатляващ.

 

           !DELADAP можеха да изберат Conversations Of A Music Group за име на новия си, четвърти албум, но нямаше да има същия ефект като I Know What You Want. Заглавието на новия албум говори само за себе си и предлага прозрение в процеса, който довежда до създаването на тези единадесет нови песни, които ще изпълнят клуба на 16-ти.  

 

 

          Концертът е част от европейското турне на австрийците. За нас е чест, а за вас?! Очакваме ви, за да загреем с най-доброто от култовите THE SMUGGLERS COLLECTIVE и отпътуваме заедно с билет към цветна, изпълнена с емоции ноемврийска вечер.

 

 

 

БИЛЕТИ: на предварителна продажва в eventim.bg 10 лева, на място 15 лева

 

 

Повече информация тук:

 

http://www.deladap.com/

 

http://www.myspace.com/deladap

 

http://www.youtube.com/watch?v=qplHN8o4rTk

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване