11/21/12 13:45
(http://radiomilena.com/)

Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологии

globalni biblioteki Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологииНа 22 и 23 ноември в Национален център  за социална рехабилитация „Св. Георги“ – Поморие ще се проведе регионална среща на тема: Новите информационни технологии в обществената библиотека – фактор за учението през целия живот, съобщиха от Регионална библиотека „П.К. Яворов“- Бургас. В срещата участват 39 библиотеки от Бургаска област, които работят по програма „Глоб@лни библиотеки”, спонсорирана от фондация „ Бил и Мелинда Гейтс” в  партньорство с Министерство на културата и  общините в България.

 Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологии

bookmark Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологииsvejo Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологииgoogle Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологииdelicious Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологииstumbleupon Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологииfacebook Представители на 39 библиотеки обсъждат в Поморие новите технологииСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване