09/14/12 14:25
(http://radiomilena.com/)

„Пъстра трапеза на гости на моя град“ отново в Поморие

trapeza Пъстра трапеза на гости на моя град отново в ПомориеЗа трети пореден път Поморие е домакин на Националния Кулинарен фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“, съобщиха от Община Поморие. Той се организира от “Ивитал Консулт” ЕООД, със съдействието на Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите и Община Поморие. Събитието ще се проведе на 21.09.2012г. /петък/ от 11.00 часа в централната градска част, до хотел „Saint George“. Община Поморие Ви кани да присъствате и участвате в кулинарната изложба-конкурс на традиционни ястия, фолклорната програма, кулинарните състезания или пленера за детска рисунка, част от националния конкурс „Рецептите на баба“. Професионални готвачи ще демонстрират своето майсторство. Заповядайте и станете част от света на кулинарното изкуство и ръчната декорация! Желаещите да вземат участие във фестивала могат да го заявят на e-mail: kultura@pomorie.org до 17.09.2012г. /понеделник/.

 Пъстра трапеза на гости на моя град отново в Поморие

bookmark Пъстра трапеза на гости на моя град отново в Помориеsvejo Пъстра трапеза на гости на моя град отново в Помориеgoogle Пъстра трапеза на гости на моя град отново в Помориеdelicious Пъстра трапеза на гости на моя град отново в Помориеstumbleupon Пъстра трапеза на гости на моя град отново в Помориеfacebook Пъстра трапеза на гости на моя град отново в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване