11/25/12 09:44
(http://radiomilena.com/)

Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион в Несебър

20112012173 1024x768 Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в Несебър

На базата на Градския стадион в Несебър се състоя общинския кръг от общоучилищните игри по футбол. Във възрастова група  V-VІІ клас на първо място се класира отборът на СОУ “Любен Каравелов”- Несебър/ на сн./. Втори са представителите на училището от Свети Влас, а трети – тези от Гюльовца. Отличието за най-полезен играч бе връчено на  Ерик Кадиев от Несебър.
В надпреварата между отборите VІІІ-Х клас на първо място се класира тимът на ПГТ-Слънчев бряг. Отборът на СОУ «Любен Каравелов» зае второто място, а представителите на Тънково останаха трети.

При ХІ-ХІІ клас първи е отборът на ПГТ «Иван Вазов»-Слънчев бряг, а несебърският тим зае второто място.

                                                               Мара МОМЧИЛОВА

 Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в Несебър

bookmark Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в Несебърsvejo Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в Несебърgoogle Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в Несебърdelicious Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в Несебърstumbleupon Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в Несебърfacebook Младата футболна смяна премери сили на Градския стадион  в НесебърСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване