11/30/12 10:40
(http://radiomilena.com/)

Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае

1a4bc4e92b460de5f6b4013879f0b41b 300x182 Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае Основателят на сайта Уикилийкск Джулиан Асандж, който продължава да се намира в еквадорското посолство в Лондон, даде интервю за Rusisa Today, в което заяви, че Facebook – е такъв инфолмационен ресурс, за която всяко едно разузнаване в света може само да мечтае.
„Има такива сайтове като Google и Facebook, които бяха създадени за общо ползване, но с времето бяха разработени и спомагателни механизми за сътрудничество с американските специални служби. А обикновените ползватели всеки път поверяват на Google интересите си, формулирайки въпросите, с които търсят, а също така си разменят електронни писма и „осветяват“ във Facebook личните си познанства.
Facebook – е такъв огромен информационен ресурс, за който всяко едно разузнаване по света може само да мечтае. Дори и най-тъпия шпионин ще намери там невероятно количество информация за чуждите познанства и за отношенията“, поясни Асандж./КРОСС/

 Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае

bookmark Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае svejo Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае google Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае delicious Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае stumbleupon Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае facebook Асандж: Facebook е такъв ресурс, за който всяко едно разузнаване може да мечтае Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване