12/11/12 10:09
(http://radiomilena.com/)

Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до Карнобат

15 300x225 Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до КарнобатДа проверят на място как се поставят снегозащитни огради на магистрала „Тракия” в участъка Бургас – Карнобат отидоха на терен председателят на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения към НС Иван Вълков и водачът на Групата народни представители от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.

В момента се изграждат защити на пробен участък, който е един от най-тежките при зимни условия (в началото на магистралата до Карнобат). По думите на директора на Областно пътно управление Митко Порязов за да се избегне затваряне на пътя при силен снеговалеж са необходими 10 км. огради.

„Не е редно при наличие на нова магистрала при зимни условия да се използва стария път. С колегите от групата ще водим разговори за отпускане на още средства за такъв тип снегозащитни огради”, коментира Бойчев.

„В навечерието на празниците гражданите, които използват пътната отсечка Айтос – Провадия вече ще преминават по изцяло подобрена настилка до Руен. Ремонтните дейности по този участък завършиха напълно”, съобщи Иван Вълков.

 Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до Карнобат

bookmark Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до Карнобатsvejo Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до Карнобатgoogle Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до Карнобатdelicious Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до Карнобатstumbleupon Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до Карнобатfacebook Депутати проверяват как се слагат снегозащитни огради на магистралата до КарнобатСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване