12/12/12 08:02
(http://www.hsnovini.com/)

Коледен турнир по бадминтон в зала “Спартак”

Коледен турнир по бадминтон ще се проведе през следващата седмица в Хасково. Домакин на спортното събитие ще бъде зала „Спартак”, а организатори са от местния клуб.

Състезанието ще се проведе в рамките на 5 дни. Началото е на 17- ти декември, когато започва груповата фаза. Участие в Коледния турнир, който се провежда по традиция всяка година през декември месец ще вземат всички състезатели на БК „Хасково”, които се запишат. До днес те бяха вече 90. Те ще бъдат разделени средно в 4 групи по 5 състезателя във всички възрасти – до 9, 11, 13, 15, 17 и 19 години.

„Срещите ще се играят всеки ден заради многото участници. Хубаво е децата да видят на какво ниво са и да играят срещу други в своята възраст, които тренират при различни треньори”, заяви старши треньора на тима Станимир Бойчинов.

До днес най- много участници имаше записани при 11, 13, 15 и 19- годишните. Сред тях са и голяма част от медалистите през тази година- Даниел Николов, Йоан Гаргов, Иван Панев, Божидара Топузова, Ева Тонева, Дани Палабойков, Венцеслава Сакаджийска, Калина Спасова, Христина Желева и още много други.

Финалите и награждаването ще се проведат на 21- ви декември.

Младен Желязков
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване