12/14/12 13:17
(http://radiomilena.com/)

В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световно

В Бургас ще се проведе Национален турнир по спортни танци за Купа България – квалификация за български двойки, които да представят страната на следващото световно първенство.

Той се организира от Българска федерация по спортни танци, Община Бургас и КСТ “Нефтохимик 78”, със съдействието на Фондация “Танцова академия Бургас”.

В турнира ще участват над 170 двойки от 20 клуба, 16 града, в категориите деца, юноши, младежи и аматьори. Състезанието ще е в стандартните и латиноамериканските танци.

Начало ще бъде дадено на 16 декември /неделя/ от 14.00 часа в спортна зала “Младост”. Официалното откриване е на същата дата от 18.30 часа.

Входът ще е свободен!

 В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световно

bookmark В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световноsvejo В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световноgoogle В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световноdelicious В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световноstumbleupon В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световноfacebook В Бургас 170 двойки ще танцуват като за световноСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване