12/14/12 15:00
(http://radiomilena.com/)

Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в събота

Голяма разпродажба на оказионни автомобили от цялата гама на Peugeot стартира тази събота, на 15 декември в шоурума на Peugeot на ул. „Транспортна” 3. Автомобилите са докарани от фирмените магазини от цялата страна. Цените им са намалени специално за новогодишната акция.

Колите са 16 на брой, сред тях има и атрактивно кабрио, и кросоувър 3008, както и други модели, съобщиха от представителя на френската марка София Франс Ауто – Бургас. Акцията се провежда за четвърти път, но за разлика от другите тази ще бъда в шоурума на марката.

Атрактивен лизинг и гаранция са сред екстри, които съпътстват автосалона. Естествено първите ще спечелят, тъй като имат възможност да избират между повече автомобили. „Постоянно получаваме запитвания кога ще има автоборса, тъй като автомобилите са почти нови, на много изгодни цени”, обясни търговският директор на „София Франс Аут – Бургас” Калоян Бончев. “Става дума за употребявани автомобили „Пежо“ върнати от лизинг. Всички автомобили се проверяват в сервиза на София Франс Ауто – Бургас ООД. Проверката включва 100 точки от автомобила обхващащи най-важните и отговорни възли: двигател, скоростна кутия, окачване, купе външен и вътрешен оглед. Задължително се прави и пътен тест. Накрая се изготвят препоръки за задължителен и препоръчителен ремонт. Потенциалните клиенти преди покупката на автомобила могат да се запознаят с този документ и да видят какво е правено по автомобила”.

Употребяваните автомобили са автомобили с история, които са закупени и обслужвани задължително в центровете на “Пежо”. Това може да бъде видяно в базата данни на фирмата, както и в надлежно попълнените сервизни книжки. Автомобилите се продават и с гаранция до 6 месеца или 6000 км, като има възможност те да бъдат купени и на лизинг.

Лизинга от своя страна също е преференциален до края на годината, като е със само 6,9% лихва, фиксирана за целия период на изплащането. Началната вноска започва от 25%, а продължителността на лизинга е до 4 години.

 Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в събота

bookmark Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в съботаsvejo Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в съботаgoogle Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в съботаdelicious Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в съботаstumbleupon Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в съботаfacebook Голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot стартира в съботаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване