12/15/12 15:30
(http://www.klassa.bg/)

Ще има ли утре след утре?

Ден преди т.нар. край на света, в ефира на телевизия Bulgaria On Air, насериозно ще се разискват митовете в икономиката, в науката, в политиката ... живота ни.
Ще има ли утре, след утре?
Идва ли наистина краят на света? Ще започнем ли отново – с нови икономически правила, с нови взаимоотношения, с нова духовност? Или ще продължим по старому? Все още сериозни събития нямат решения като края на кризата в Сирия, агонията в Гърция, нарковойните, промените в климата и фискалната пропаст. Кой как разгадава календара на маите?
Пророчествата бяха включени в бизнеса с апокалипсиса, но дали пазарните анализатори четат календара на маите, за да си направят прогнозите?

Поредното извънредно издание на Светът LIVE по телевизия Bulgaria On Air събира мнения на учени и експерти от всякакви области.
20 декември, четвъртък, от 21.00 часа – само по телевизия Bulgaria On Air с водещи Радинела Бусерска и Владимир Сиркаров.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване