01/02/13 21:17
(http://radiomilena.com/)

Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличност

120719 BURGAS17 300x199 Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличностУстановена е самоличността на единия от двамата вероятни помагачи на атентатора от Сарафово. Това потвърди в телефонен разговор Станелия Караджова, завеждащ бургаския окръжен следствен отдел, съобщи Фактор Бургас.

В момента съучастникът е обявен за издирване. Караджова уточни само, че помагачът не е българин и че е от страна, в която не е засичан през последните 6 години.

За него имало данни за връзка с атентатора, пребивавал у нас под името Жак Филип Мартен, и помагача му, известен с името Ралф Уилям Рико. Следствените органи работят и по установяване самоличността на още един помагач, допълни следователката.

 Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличност

bookmark Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличностsvejo Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличностgoogle Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличностdelicious Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличностstumbleupon Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличностfacebook Единият от помагачите на атентатора от Сарафово е с установена самоличностСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване