01/05/13 12:44
(http://www.hsnovini.com/)

Убиецът на Джони Американеца е имал съучастници

Предполагаемият убиец е действал с 2- ма съучастници

Георги Георгиев, наричан още Джони Американеца е бил убит в ранните часове на 1- ви януари тази година. Извършената аутопсия е показала, че жертвата първоначално е умъртвена на друго място и след това e изхвърлена в землището на селата Маджари и Пчелари, където е открита, съобщават от МВР.

Припомняме, че трупът бе открит в дере под мост на пътя от село Маджари, в посока село Пчелари, община Стамболово. Вчера полицията задържа като предполагаем извършител на убийството 45- годишния Атанас Симеонов от Хасково. Оперативна група от РУП- Хасково е установила, че в ранните часове на 01.01.2013 г.  Атанас Симеонов е поканил в дома си на улица „Свобода” в Хасково жертвата да си допият. Приятелският запой прераснал в свада и обиди, а агресията довела извършителя да нанесе няколко удара с твърд предмет по главата на Американеца. След това заподозреният си легнал и оставил жертвата на дивана, където на сутринта е открит от 40-годишната приятелка на извършителя. Приближавайки се към него, жената установила, че същият е посинял и не диша. Тя е събудила Симеонов, но той й е заповядал да не сигнализира в полицията и заключва трупа в една от стаите на жилището си. По обяд, в дома на улица „Свобода” пристига и 60- годишен приятел на Симеонов. Двамата, заедно с приятелката на извършителя, в 23.30 часа изкарват трупа на жертвата, натоварват го в автомобил ВАЗ и го откарват в село Пчелари. Там от моста изхвърлят трупа в селската река и се прибрат в Хасково. След извършване на деянието, извършителят заедно с двамата си съучастници продължават пиянския си запой още 2 дни, когато започва разплитането на случая, информират още от ОД на МВР.

Мъжът и жената, съучастници в престъплението са разпитани пред съдия и психолози на института на МВР и са задържани до 24 часа. Атанас Симеонов е със 72 часова прокурорска мярка на задържане по образуваното досъдебно производство, съобщават още от МВР.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване