01/09/13 11:34
(http://radiomilena.com/)

Ив. Костов публично „хвърли ръкавица“ на С. Станишев

Kostov 300x225 Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. СтанишевОткрит дебат с лидера на социалистите поиска шефът на ДСБ по темата на предстоящия референдум. Настоя и за ясна позиция от страна на управляващите, предаде frognews.bg.

Пред депутатите от Синята коалиция сега стои въпросът за кампанията, свързана с развитието на ядрената енергетика. Призовавам С. Станишев на дебат в петък в предаването „Панорама“ по БНТ, каза лидерът на ДСБ Иван Костов. Двамата трябвало да кажат своите аргументи и хората да решат. Призовавам депутатите от ГЕРБ да заявят ясно как ще гласуват, трябва да застанете на твърда, категорична позиция, продължи Костов. Той поиска и останалите парламентарни групи да обявят своите аргументи.

Призоваваме правителството да оповести публично прогнозата за бъдещо потребление на еленергия у нас и в региона в бъдеще, поиска още Костов.

Икономиката ни е болна, хората не са добре, каза тъмносиният лидер. Не се гордеем, че се оправдаха нашите прогнози. Сега си даваме сметка, че в остатъка от време трудно ще се случат реформи, но поне два законопроекта може да дадат глътка въздух – възможност за по-широк достъп до фонда за обезщетяване и гарантиране на малките и средни фирми да вземат дължимите си суми от фирмите подизпъълнители, които сега газят и фалират своите контрагенти.

 Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. Станишев

bookmark Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. Станишевsvejo Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. Станишевgoogle Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. Станишевdelicious Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. Станишевstumbleupon Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. Станишевfacebook Ив. Костов публично хвърли ръкавица на С. СтанишевСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване