01/17/13 11:27
(http://www.klassa.bg/)

Над 1 млн. лева събра „Българската Коледа“ до момента

Събраната сума в благотворителната кампания „Българската Коледа“ до момента е 1 077 139, 92 лева и постъпленията продължават. Това каза главният секретар на президента Екатерина Захариева на пресконференция за отчитане на текущите резултати от кампанията „Българската Коледа” и основни насоки на инициативата под егидата на държавния глава през 2013 г.
Захариева благодари и на лекарите, които правят всичко възможно да се лекуват децата. Суми по банковата сметка продължават да постъпват по банковата сметка, която е отворена целогодишно. Постъпили са 968 624 смс. В кампанията „Българската Коледа” българинът показа, че като види дете в беда, има голямо сърце и е готов да помогне, каза Екатерина Захариева.
Тя благодари на всички дарители. Те са показали, че няма големи и малки дарения и всяко дарение е важно. Бизнесът също се е включил в кампанията. Българската коледа тази година е показала, че децата също помагат. Много училища са се включили в кампанията. Захариева благодари и на лекарите, които правят всичко възможно да се лекуват децата. Предстои промяна в клиничната пътека за рехабилитация.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване