01/21/13 13:09
(http://www.hsnovini.com/)

В дървото откриха два нови кабинета

В дървото вече имат на разположение два нови кабинета

С нови два специализирани кабинета се сдобиха учениците от хасковската професионална гимназия по дървообработване и строителство. Залите са по „Проектиране на мебели и интериор” и „Архитектурно проектиране”.

Кабинетите са оборудвани с нови компютри и софтуерни продукти, чрез които учениците ще могат да развиват обучението си на високо ниво. В кабинета по „Проектиране на мебели и интериор”  има 14 компютъра, от които ще мога да се възползват учениците от паралелката по „Мебелно производство”. 16 пък са компютрите в залата по „Архитектурно проектиране”, където своите проекти ще изработват учениците от паралелките по „Парково строителство и озеленяване” и „Строителство и архитектура”. В кабинетите възпитаниците на гимназията ще могат първоначално да изработват своите проекти, които след това ще имат възможността да реализират в работилниците. От ръководството на гимназията заявиха, че учениците ще се обучават с най- нови средства и програми, за да бъдат конкурентно способни на пазара на труда.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване