01/21/13 09:55
(http://radiomilena.com/)

Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъци

IMG 2190 150x150 Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъциНа 18.01.2013 г. в киносалона на Народно читалище „Светлина – 1939” гр. Поморие се проведе информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиране на отпадъците, съобщиха от Сдружение „Европа и Ние”. В него взеха участие над 300 представители на местната общественост – деца, ученици, младежи, учители, родители и близки, медии и др. Мероприятието имаше за цел да повиши информираността и да насърчи мотивацията на обществеността относно разделното събиране и повторната употреба на отпадъците. Информацията беше поднесена по забавен, развлекателен и атрактивен начин, раздадоха се множество награди и лакомства за участниците и победителите в образователните игри – част от мероприятието. На финала беше обявена награда (фотоапарат) за най-интересната идея за изработване на „контейнери” за разделно събиране на отпадъците у дома и в класната стая. Снимки могат да бъдат изпращани на е-maila на организаторите europeandwe@yahoo.com в срок до 30.04.2013 г.  Събитието е първото от поредицата информационни дни, които ще се проведат на територията на всяка от 13-те общини в Бургаска област. Реализирането им е в рамките на проект «Повишаване на обществената информираност за управление на твърдите отпадъци в северозападната част на Черноморския регион – По-малко отпадъци на Северозапад», финансиран с помощта на ЕС чрез съвместната оперативна програма «Черноморски басейн 2007 – 2013».

 Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъци

bookmark Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъциsvejo Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъциgoogle Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъциdelicious Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъциstumbleupon Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъциfacebook Информационен ден за ползите от разделното събиране на отпадъциСподели

Публикувана на 01/21/13 09:55 http://radiomilena.com/news/26078-26078/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване