01/21/13 19:03
(http://radiomilena.com/)

ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБ

skat ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБДо ПП ГЕРБ – Бургас

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с Ваш отговор получен на електронната поща на Телевизия „СКАТ“ на 20.01.2013г. относно отправената Покана за диспут на тема Национален  референдум „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждането на нова ядрена електроцентрала„ иницииран от ПП БСП – Бургас,  Ви уведомявам следното:

 

1. От отговора Ви става ясно, че не сте запознати с действащото законодателство в Република България след като изразявате учудване, че за да участва Ваш представител в организирания диспут е необходимо да заплатите съобразно ценовата тарифа на ТВ СКАТ „Референдум 2013“.

 

Съгласно чл. 16, ал. 1 от Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление при произвеждане на референдум се провежда информационно-разяснителна кампания, за която се прилага съответно Изборният кодекс (ИК).

 

Съгласно чл. 148 от ИК електронните медии могат да предоставят време за  информационно-разяснителна кампания, за различните позиции по въпроса на референдума при едни и същи условия и цени като заплащането се извършва предварително.

 

2. Ценовата тарифа на ТВ СКАТ „Референдум 2013“ е обявена в Централната избирателна комисия, но с оглед на публично известния факт, че областният ръководител на ПП ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев е социално слаб сме готови да направим отстъпка от тарифата, за да може и Ваш представител да вземе участие в обявения диспут.

 

3. Оставаме с убеждението, че ПП „ГЕРБ“ избягва преките дебати и защита на своите политически тези по прозрачни и известни на Вас причини, като прикрива недостойното си поведение с общи разсъждения по ИК, в който са заложени категорични клаузи за заплащане , при това предварително !!!

 

Правото да участвате или не в диспута е Ваше.

 

С уважение към Вашата позиция и към законите на Република България: инж. В. Симеонов.

 

гр.Бургас

21.01.2013г.

 ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБ

bookmark ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБsvejo ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБgoogle ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБdelicious ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБstumbleupon ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБfacebook ТВ СКАТ отговаря на ПП ГЕРБСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване