01/23/13 20:19
(http://www.klassa.bg/)

Очакват се нови арести на лица, които са свързани с тежки престъпления

"Убийствата, случили се в София и Пловдив, са много тежки семейни драми и достатъчно се изговори по тях", каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на пресконференция в Кюстендил.

Той посочи, че за него е важно, че основният фокус е върху тежката организирана престъпност и изрази убеденост, че по престъпления, извършени на територията на страната, се работи много сериозно по документирането и задържането на лица, съпричастни към престъпленията.

„Дори съм убеден, че по-късно в днешния ден, също ще задържим лица, свързани с извършването на тежки престъпления от последните месеци", каза Цветан Цветанов.

По отношение на необходимостта от приемането на закони за специалните служби, вицепремиерът посочи, че има пълен политически консенсус за необходимостта от приемането на закони за Националната служба за охрана, за разузнавателната служба, за военната сигурност, както и устройствения закон, регламентиращ дейността на специалните служби.

„Надявам се, че в рамките на два месеца всички детайли ще бъдат изчистени и април месец ще имаме приети закони", каза Цветан Цветанов.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване