01/25/13 21:30
(http://www.klassa.bg/)

ТЕМИДА: Химическите вещества в ежедневието и спасението от пожар

Този уикенд, в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR ще научите повече за инцидентите с химически вещества и как се контролира пожар.
В събота, точно в 10:30ч., водещият на предаването ТЕМИДА, Димитър Абрашев, ще разнищи митовете за инцидентите с химически вещества, които вече се превърщат в ежедневие. От разлятия живак по улиците, през антракса в пощенски пликове, до авариите в атомните електроцентрали. Кой обаче пръв стига до поразената зона и влиза в нея? Чуйте и вижте разказите на спасителните екипи?
Как се контролира дим, как се изчислява горенето на огъня. Урок от пожарния факултет на полицейската академия. Вижте за пръв път тази неделя в ТЕМИДА реална демонстрация. Какво представлява димен люк и как той може да се окаже спасението при пожар в търговски център? Отговорите ще научите в неделя, точно в 10.30ч.
Не изпускайте предаването ТЕМИДА, тази събота, 26 януари /от10.30ч./ и неделя, 27 януари /от 10.30ч./, само в ефира на телевизия и радио Bulgaria ON AIR.


Повече на сайта www.bgonair.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване