01/30/13 22:11
(http://www.klassa.bg/)

Музей във Виена кани голи посетители да се насладят на "Голите мъже"

Музеят "Леополд" във Виена обяви, че обявява ден на посетителя без дрехи  - това означава, че гостите на музея могат да разгледат изложбата "Голият човек" абсолютно голи. Експозицията е посветена на мъжкото тяло и неговото присъствие в изкуството. Денят на голите визити вече ясен - 18 февруари. Точно в 18.00 часа месно време всеки разсъблечен ще може да влезе в музея. Асоциации на нудисти вече заявиха желанието си да посетят музея точно на 18 февруари.
Изложбата вече е обявена като скандална заради картина натрима голи мъже, която излиза на водеща позиция и в уебстраницата на музея. Заради възмутените ценители, които нажежиха телефоните на културното средище, голите мъже своевременно бяха "облечени" - през слабините им бе преметната червена лента. Самата изложба ще бъде отворена до 4 март. В нея са включени 300 платна, снимки и скулптури все на голи мъже. Управата на музея уточнява, че в часовете на голата визита гостите могат да дойдат и по бански костюми. Експозицията вдигна със 17 процента посещаемостта в музея.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване