02/04/13 14:21
(http://www.klassa.bg/)

БСП откри фалшифицирани резултати от ядрения референдум

Депутатът от Коалиция за България Димитър Горов обяви в Ловеч, че има фалшифицири резултати от ядрения референдум, предаде БНР.

Той твърди, че от ГЕРБ са използвали допитването, за да изпробват различни схеми за манипулиране на предстоящите парламентарни избори:

"Откъде са се озовали в урните пликовете, които са в повече от тези, които са се подписали в списъците, които са на избирателите. Подобни, само че друг модел, нарушения се забелязват в цялата страна. Подобни такива са на три места: в Ловешка област, в София, 23-ти многомандатен избирателен район и в Кюстендил. Във всички останали региони имаме обратната ситуация, пликовете са по-малко от подписите. Нашите опасения, не само моите, но и на цялото ръководство на партията, това е теза, свързана с това, че ГЕРБ ще пробва вариант на фалшифициране на изборите по различни методи и способи, че в различните части на България са ползвани различни методи за фалшификация на вота", каза Горов.



www.novini.bg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване