02/05/13 11:51
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Щом ме атакуват, значи съм нарушил много интереси

За всички е ясно, че щом така ме атакуват, много интереси съм нарушил. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод разсекретените документи от папката "Буда".
„Това показва цялата организирана схема за дискредитация, която искат да ми направят, но няма как да я направят. Ако има 0.00001% вярно в това, което говори опозицията, вярвайте ми, президентът Барак Обама няма да ме посреща с военни почести, канцлерът Меркел няма да ме посреща с военни почести, няма всички директори на най-големите в света служби, когато идват в България, да дават най-добрата оценка за мене като полицай, няма да имам ордените на Испания, на Франция за полицейските си дейности” - каза Борисов.
На въпрос - дали трябва да се търси наказателна отговорност от тези, които вадят секретни документи, Борисов заяви: „Докато не се осъди тежко някой, това няма да спре. ГЕРБ да си спомняте да е извадил документ срещу някой, срещу някой от опозицията да е изтекъл някакъв материал? Това, което вчера комисията прави в парламента, е разследване на Прокуратурата и Следствието и то по времето, когато е управлявал Станишев, не сега, за да кажат – ами те разсекретяват СРС-ата. Разсекретяват ги, защото хората трябва да знаят, но то не е от нас. Разследването е било, когато още Александров е бил шеф на Следствието, когато са си давали оставки и т.н”.
На въпрос започва ли „битката с папките” и кой обича тази битка, Борисов заяви: „За всички избори досега съм минавал през такъв етап. За всички, което дава възможност на хората да оценят срещу какво се борим. За всички е ясно, че щом така ме атакуват, много интереси съм нарушил и то интереси в полза на хората. Това е проблемът”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване