02/16/13 08:02
(http://www.klassa.bg/)

ISOMAT – една от най-бързоразвиващите се компании в своя сектор

Като част от практическото си обучение по проект 2012-1-BG1-LEO01-06803 в City College – An International Faculty of the University of Sheffield групата от ЧПГ „Банкер” посети централата и производствената база на една изключително успешна гръцка компания. ISOMAT е основана през 1980 и днес представлява една от най- бързоразвиващите се компании за производството на строителна химия и сухи циментови смеси в Югоизточна Европа. 

Добър пример за учениците и впечатляващо за ISOMAT като фирма е, че дори и в условията на криза и намаляване на обема на работа в строителния сектор, компанията е със стабилното продължаващо развитие. Това се дължи предимно на управленските и маркетинговите подходи, използвани от ISOMAT при разработване на дългосрочните им стратегии.

Групата бе посрещната от представители на управленския и маркетингов екип на фирмата, които бяха подготвили специализирани презентации, тясно свързани с предмета на практиката на бенефициентите, представящи:
 Продуктовата стратегия;
 Специфичните R&D практики;
 Дистрибуционната система;
 Обслужването на кленти (нива на клиенти);
 Стратегията за цялостна визия, като елемент от брандинка;
 Нива на опаковката;
 Позициониране;
 и други.
По време на дискусия с представителите на фирмата учениците се включиха с интересни въпроси и коментари.
Те също така имаха възможността да разгледат напълно автоматизираната производствена дейностт и складова база, където визуализираха част от похватите, споменати по време на презентациите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: ПЧГ“ Банкер“


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване