02/17/13 16:59
(http://www.klassa.bg/)

„Атака” иска оставката на правителството

От „Атака” поздравиха хилядите българи, излезли днес на протест срещу колонизаторите на България в позиция, разпратена до медиите. „Радваме се, че идеята на „Атака” чуждите монополисти ЧЕЗ, ЕВН и Енерго Про да бъдат изгонени от България днес е настояване на милиони българи. С тази кауза „Атака” води битка срещу чуждите монополисти вече осем години”, посочват от партията.

С огромно възмущение разбираме, че вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е нарекъл протестиращите българи „боклуци”. От „Атака” настояваме за тази обида на българския народ Цветанов незабавно да подаде оставка. Настояваме и за оставка на цялото правителство, тъй като то не може да се справи с чуждите монополисти и колонизацията на страната”, изтъкват още в текста от партията.

„Атака” настоява за незабавно съставяне на Кабинет на българския национален интерес, който да проведе честни и прозрачни избори и да предотврати фалшификация на народния вот от управляващите.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване