02/23/13 18:07
(http://www.klassa.bg/)

От "Газпром" се чудят за "Левски", питали за политическата ситуация у нас

Собственикът на "Левски" Тодор Батков е оптимист за подписването на договора за сътрудничество между клуба и руския гигант „Газпром“, но в същото време призна, че от компанията следят политическата ситуация в страната, предаде Дарик.

„Първите два мача от шампионата ще дадат отговори на много въпроси. Трябва да победим задължително. Уточнили сме премиите. Платили сме заплати, платили сме траншовете. Строежът на стадиона върви по план. В момента разчистваме. Другата седмица, че има конкурс за строеж. Мисля, че всички предпоставки са на лице, догодина за 100-годишнината, да има готов сектор А и да играем на „Герена“. Правим всичко възможно да получим разрешение да играем“, коментира Батков.

„Имаме да изиграем 20 мача през пролетта. Дай Боже да постигнем 19 победи и 1 равен и да се поздравим с двете купи в края на сезона. В Европа очевидно ще играем на друг стадион. Едва ли от УЕФА ще ни разрешат да играем на „Герена“.

„Когато има нещо за съобщаване относно „Газпром“, ще съобщим. Това, което се случи през изминалите няколко дни, озадачи доста хора. Не казвам, че подписването на договора е функция на политическата ситуация в страната, но определено е хубаво да покажем някаква стабилност във вътрешнополитически план. Знаете, че влизат в България с колосален проект, а ние сме основна брънка в този проект. Нормално е хората да си задават въпроси какво ще стане. В непрекъсната връзка сме с тях. Аз съм оптимист“, каза още „синият“ бос.

„Очевидно трябва да стиснем зъби, да се обединим и да направим едни честни избори. Да изберем честни политици, да се стягаме и да работим. Говоря като частно лице, а не като собственик на клуб. На хората взе да им писва.“




Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване