03/02/13 20:38
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов: В последните месеци диаметрално противоположни партии се обединиха срещу ГЕРБ

В последните месеци диаметрално противоположни партии се обединиха срещу ГЕРБ – Сергей Станишев, Иван Костов, Ахмед Доган, Волен Сидеров. Това каза пред журналисти при посещението си в Кърджали заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов след откриването на новия офис в града.
Цветанов допълни, че причината за това обединение има за цел да запази статуквото. "Станишев даде много ясен знак какво са говорели през последните години. Когато му беше връчен мандатът – колко недобре се чувстваше той. През последните месеци БСП говореха за откриване на нови 250 000 работни места. Станишев имаше реален шанс да поеме мандата и да управлява до редовните парламентарните избори", според Цветанов. След това, ако БСП спечели, да реализира политиката си. "Той сам дори каза, че ако спечелят изборите, няма да е премиер. Следователно Станишев се крие зад някого. Няма смелостта да се изправи пред българските граждани да каже, че ако спечелят изборите, той ще е лидерът и премиерът на страната.", коментира Цветанов. Според него - във всяка една демократична държава лидерите са тези, които поемат най-голямата политическа отговорност. Затова лидерът на ГЕРБ в лицето на премиера Бойко Борисов пое отговорността през 2009 година и състави правителството на малцинството. Ние не искахме да сме в коалиция с когото и да било, допълни зам.-председателят на ГЕРБ.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване