03/03/13 21:28
(http://www.hsnovini.com/)

Салим Наим и 12 борци от Димитровград на лагер с националните отбори

Салим Наим

В първия за годината лагер-сбор на националния отбор по свободна борба за кадети ще се включат 10 състезателя на Спортен клуб по борба – Димитровград. За столицата утре заминават Иван Янков, Делчо Нейчев, Павел Иванов, Микяй Наим, Димитър Иванов, Веселин Петров, Мирослав Иванов, Богомил Бонев и Драгомир Димов. Те ще бъдат водени от треньорът им Салим Наим, който е в щаба на националния тим по борба за кадети.

Поканата за участие идва от старши треньорът на националите Кирил Вътев. Лагерът ще завърши с участие на младите спортисти на международния турнир “Русенски легенди”, който ще се проведе в крайдунавския град на  6 и 7 април.

Спортният талант при жените Виктория  Бобева от 25 февруари е  в Тетевен, където националния отбор се готви за европейско първенство, което ще се проведе от 19 до24 март в Тбилиси, Грузия.

За лагер-подготовка с кадетките предстои да замине и Нели Георгиева. Тя също ще вземе участие в турнира “Русенски легенди”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване