03/04/13 14:11
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров: Излизаме на въоръжена война, ако Костов прави кабинет

Ако Иван Костов прави кабинет, ние от „Атака“ трябва да предприемем партизански действия, да излезем на въоръжена война". Така лидерът на Атака Волен Сидеров коментира на брифинг идеята на сините да подкрепят и внесат предложение в НС за програмно правителство. Според Сидеров, предложението на Костов е цинизъм, тъй като по думите му именно лидерът на ДСБ е виновен за колонизацията на страната ни.
Костов вече е управлявал, припомни Сидеров. ДСБ трябва да се саморазтури, Костов да се извини на българския народ и да отиде на прокурор, категоричен е атакистът.
Той е недоволен, че президентът ще дава мандат на ДПС. Според него това е противозаконно, защото тече следствие дали Ахмед Доган е поръчал убийството на Бойко Борисов. Какво става, ако това се окаже истина, Плевнелиев се покайва или какво, попита Сидеров.
„Атака“ обмисля варианта да има гражданска квота в листите и да влязат нови лица в политиката чрез националистите. „Атака“ предлага разваляне на договорите с ЕРП-тата чрез решение на парламента. Още на 13.02. 2013 година националистите са внесли предложението си в деловодството на парламента, което в най-общи думи гласи, че НС решава в едномесечен срок МС да извърши необходимите действия за развален на договорите с ЕРП-тата.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване