03/06/13 11:48
(http://www.klassa.bg/)

Нов и модерен агрегат за новини - Flip.bg

Официалният старт на най-модерния агрегатор на новини в България - Flip.bg, е вече факт, съобщават от интернет сайтa.

Flip.bg е нов медиен проект, който има за цел да събере на едно място всички новини от множество електронни и печатни издания от България. Сайтът демократизира медийното пространство и процесът на споделяне на информацията чрез принципите на избор, безпристрастност и бързина. Новините на Flip.bg се избират чрез специално изработен алгоритъм, който работи на принципа на "паяк" и събира всички новини от предварително зададени източници.
Накратко - порталът дава възможност да се прегледат най-актуалните новини, как те са отразени в различни медии и да се стигне до първоизточника на информация само за няколко секунди.
Flip.bg, зачита авторските права на източниците си. Flip.bg представя само заглавие, снимка и фрагмент от новината. За да прочете потребителят цялата новина системата автоматично го прехвърля към оригиналния източник на информация. По този начин сайтът пренасочва потребителите към предпочитаните от тях медии.
Сайтът представя новините и чрез социалните мрежи Facebook и Twitter, което увеличава популярността на авторските материали. Достъпът до цялото съдържание на Flip.bg е безплатен и винаги ще остане такъв, обещават създателите на новия сайт.















Flip.bg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване