03/11/13 20:36
(http://www.klassa.bg/)

Започва приемът на стажанти в „Белла България” за 2013

„Белла България” обявява началото на приема на документи за стажантстката си програма през лятото по време на изложението „Национални дни на кариерата” (12-13 март 2013, НДК, София). Хранителният холдинг предлага до три месеца стаж в областта на продажбите, маркетинга, финансите, информационните технологии, производството, снабдяването, човешките ресурси и комуникациите. Одобрените кандидати се назначават на граждански договори. Успешно завършилите получават сертификат, а най-добрите – постоянен трудов договор или възможност за участие в корпоративен проект.

„Летните стажантски програми в „Белла България” дават отлични възможности на студентите да натрупат практически опит под менторството на висококвалифицирани експерти с международен опит”, коментира Златислава Медарова, директор „Човешки ресурси” в компанията. По думите й, отговорност на бизнеса е да подкрепя инициативи за създаване на благоприятна среда за развитие на студентите чрез срещата им с реалния бизнес, за да могат те успешно да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера.

Традиционно интересът към стажантската програма на „Белла България” е много голям. Ежегодно кандидатите да трупат опит в холдинга са стотици, а до 30% от тях се реализират професионално в компанията.

„Белла България” е един от най-големите корпоративни работодатели в страната. Компанията предлага отлични условия на труд и заплащане според постигнатите резултати. Създава предпоставки за кариерно развитие и прилага модерни форми на обучение.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване