03/13/13 10:18
(http://www.klassa.bg/)

Историята на Amazon в "Правилата на играта"

В поредицата документални филми на Bloomberg, който телевизия Bulgaria On Air излъчва ексклузивно, ще ви покажем как един дързък предприемач пренаписа правилата за търговия на дребно.


„Бързо да станеш голям“ - това е мантрата на Джеф Безос, 30-ят най-богат човек в света според Форбс, с нетно богатство вълзлизащо на 18.1 милиарда долара. Това е и мантрата на сайта Amazon.com - най-големият онлайн търговец на дребно в света. „От момента, в който се озовеш там, искаш да натискаш педала на газта все повече и повече.“

Кой е Джеф Безос? Как се ражда и развива Amazon? За рисковете, конкуренцията, личните качества и харизмата в бизнеса, гледайте филма за Джеф Безос и Amazon.com в поредицата на Bloomberg „Правилата на играта“.

Денят е вторник, дата - 12 март, часът - 21.00. Телевизията - Bulgaria On Air.

Не пропускайте Историята на Amazon.com по телевизия Bulgaria On Air, в поредицата на Bloomberg "Правилата на играта", тази вечер - 12 март, в 21:00 часа.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване