03/14/13 09:55
(http://news.zapernik.com/)

Перничанинът от "Твърди ливади", а сега министър Роман Василев: Нямам политически пристрастия

“Президентството ме покани да стана министър за развитие на електронното правителство”, каза в ефира на предаването “Здравей България по Нова телевизия перничанина от "Твърди ливади" Роман Василев. Той поясни, че не лично президентът, а неговият икономически съветник Евгений Ангелов му се е обадил и после е имал среща с Росен Плевнелиев. На нея те са разговаряли за състоянието на държавата, разказа Василев и допълни, че след тези разговори е постигнато решението, че той може да бъде полезен на държавата.

“Нямам политически пристрастия, не съм членувал в ГЕРБ или в друга политическа партия и не смятам, че служебното правителство е отбор от групата C или B”, каза още Роман Василев.

“Поел съм задачата да развия плана за развитие на електронно правителство в България. Целта е да се установи плана, защото има стратегия и рамки, по които се работи в момента”, заяви Василев. “Ще работя с всички министерства, които имат електронни услуги”, заяви още...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване