03/16/13 07:36
(http://www.klassa.bg/)

Toshiba представят новите си модели телевизори

Toshiba представи първите си модели телевизори за 2013 г. с обновен дизайн.

Обещава ни се моделите от новите серии да бъдат на достъпни цени, а ако държите телевизорът ви да се връзва с интериорния дизайн ще може да избирате между черна и бяла разцветка.

Сериите Toshiba L1 и W1 включват телевизори с диагонал 22" (55 сантиметра) до 32" (80 сантиметра) с възможност да приемат всички видове съвременно наземно излъчване. 

Toshiba представи и нови модели LED телевизори с плосък панел – Toshiba L2 и W2 – бюджетни средни до големи телевизори с висока резолюция и изчистен обновен дизайн. Серията Toshiba L2 ще бъде налична с размери на екрана от 32" (80 см), 39" (98 см) и 50" (126 см) с Full HD 1080p резолюция. W2 е 720p HD Ready телевизор с диагонал 32" (80 см).  

От Toshiba твърдят, че за първи път телевизор с голям екран от 50” е толкова достъпен. 

Основно предимство на базовите модели телевизори на Toshiba е усъвършенстваният графичен процесор AMR (Active Motion & Resolution), който оптимизира изображенията в сцените с бързо движение и спортните програми, които са най-проблематични за LED LCD телевизорите заради технологията на дисплеите. Технологията AMR намалява размазването на движещите се образи и поддържа високата честота на опресняване на изображението.

Сериите Toshiba L1, W1, L2 и W2 ще бъдат налични на европейските пазари от края на март 2013 г.

 

















Toshiba

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване