03/16/13 19:22
(http://www.klassa.bg/)

Местан: ГЕРБ не генерира приходи, а харчи само на готово

„След предсрочните парламентарни избори през май ще заработи правителство на националните приоритети”. Това заяви в Ловеч лидерът на ДПС Лютви Местан, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Не вярвам да има политическа сила, която да си поставя за цел самостоятелно, еднопартийно управление. Убеден съм, че това е най-лошият вариант за всяка една от партиите, участници в изборната надпревара," каза още лидерът на ДПС.

Той окачестви като неискрена позицията на ГЕРБ, че или тя ще управлява самостоятелно, или няма да се ангажира с отговорност за управлението.

"Мисля, че най-лошият вариант за ГЕРБ е да останат на власт, защото те най-добре от всички знаят колко "бомби със закъснител" са заложили за следващото управление. Считам още, че за тях е ужасно да продължат да управляват, защото знаят, че заложените от тях "бомби" биха гръмнали при евентуално тяхно продължаващо управление. Освен това знаят и че вече похарчиха тези комфортни 8 милиарда и 200 милиона, завещани от омразната Тройна коалиция, и понеже са партия, която не може да генерира приходи, а може да харчи само на готово, но, вече няма какво да се харчи, те знаят и че управлението им би било провал", заяви Местан.

Той не скри и увереността си, че ГЕРБ вече умували "как плавно и безболезнено да излязат от властта, защото излизането им рязко от властта ще бъде „прекалено болезнено и опасно за Бойко Борисов и компанията му."
















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване