03/19/13 09:27
(http://www.hsnovini.com/)

Нови улици подхваща кабелната ножица от 5-и юни

Първото рязане на незаконните кабели

На 5-и юни продължава рязането на незаконните кабели, уведомяват от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и ДНСК с писмо до полицията в Хасково, местната строителна дирекция, общината и фирмата избрана да отстрани кабелите- „Кивиа Оил”.

Този път кабелната ножица ще реже на улица „Лозенград” по нечетните номера между улиците „Родопи” и „Добруджа”. Заповедта на ДНСК обхваща общо 94 метра незаконни кабели. Изпълнението на премахването на незаконния строеж трябва да приключи до 1-ви август, се казва в писмото на министерството. От там изискват още директорът на Областна дирекция „Полиция” да осигури представители на МВР, за охрана и обезпечаване изпълнението на принудителното премахване на незаконните кабели. Припомняме, че по молба на градоначалника от ДНСК отложиха с три месеца отстраняването на незаконни жици на още над 50 улици в града. Малко преди това един от местните оператори „Еском” лансира версията, че града остава без интернет и кабелна телевизия по вина на Георги Иванов. В тази връзка срещу фирмата е заведено дело за клевета.

Ето и копие от писмото на МРРБ и ДНСК:

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване