03/19/13 13:00
(http://www.klassa.bg/)

Цветан Цветанов регистрира ГЕРБ за изборите

Председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов внесе 55 213 подписа в 28 папки в Централната избирателна комисия за участие в предсрочния парламентарен вот. Цветанов бе посрещнат от младежите на партията, които по традиция пазеха ред пред ЦИК, за да може ГЕРБ да се регистрира първа. Цветанов заяви че, не вярва на социологическите проучвания, защото ГЕРБ също си прави такива и те показват съвсем други резултати от тези, които се изнасят в публичното пространство.
На журналистически въпрос как ще се гарантират честни избори след като Станимир Флоров остава начело на ГДБОП, Цветан Цветанов припомни, че той е назначен за шеф на антимафиотите от януари 2009 от вътрешния министър на тройната коалиция Михаил Миков.
Цветанов отговори с контра въпрос на въпроса защо оказва подкрепа на Михаил Константинов , шеф на информационно обслужване.  „Бих ви помолил да зададете по същия начин въпроса към Сергей Станишев- на какво основание и на какви професионални качества беше назначен Азер Меликов, неговият изключително близък личен приятел в Информационно обслужване и не беше ли това подготовка за манипулиране на изборите през 2009". Цветанов напомни, че  Константинов е експерт, доказал се през годините.
Цветанов изрази и недоумение защо се смята, че прокурор  Ася Петрова, която ще ръководи звеното за борба с изборните измами, му е близка. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване