03/21/13 17:32
(http://www.hsnovini.com/)

Иван Костов: Ние сме решени в своите листи да дадем позиции за граждански лица

Деница Сачева е водач за Хасково на общата листа на десния съюз „ДСБ”- „Единство” за предстоящите парламентарни избори на 12- ти май. Днес тя бе представена от лидера на “Демократи за силна България” Иван Костов. Една от причините Сачева да оглави местната листа е, че не е политически обвързана и е лице от народа, заяви днес в Хасково бившият премиер.

“Ние сме решени в своите листи да дадем позиции за граждански лица, които не са партийно ангажирани, но едновременно с това могат да бъдат много представителни за демокрацията като хора, които имат опит в икономиката, в социалните задачи и т. н. Търсим и се опираме на такива хора. В този смисъл Ви представяме едно ново лице на сините” , заяви Иван Костов по повод избора на Сачева.

Самата тя заяви, че дълго време е обмисляла предложението да оглави листата в хасковско, но в крайна сметка е решила да бъде водач на десния съюз.

“Ако днес България не ни харесва причините за това могат да се обобщят като активна глупост и пасивен ум. Дълго изчаквах, наблюдавах, анализирах, коментирах и знам, че това вече не е достатъчно, знам, че трябва да се участва, ако искаш наистина да променяш и ако искаш действително да имаш възможността да направиш нещата такива, каквито  смяташ че трябва да бъдат”, заяви Деница Сачева.

Според нея няма ясно дясно представителство в Парламента от Хасково. Ако хасковлии искали успешно управление и представяне на интереси, трябвало в централната власт да има дясно мислещи хора, които да представят именно местното население.

Лидерът на “ДСБ” обяви, че цел пред тях е да бъдат ясни всички водачи на листите 10 дни преди последния срок за регистрация. Самият той ще бъде водач в 16- ти многомандатен избирателен район в Пловдив и на 23- ти 2 София.

Хасково Новини

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване