03/27/13 18:00
(http://news.zapernik.com/)

Жители от село Кладница: ТК "БУС" - Перник често не изпълнява курса на 4:50 часа. Звъним на шефката на фирмата, за да разберем дали ще има рейс

Г-жо Янакиева, след като общината във Ваше лице е възложила обслужването на тази линия на тази фирма, отговорността за качественото и коректно обслужване на пътниците също е Ваша. Не считате ли, че гласът на жителите на Перник и близките села е достатъчна причина да вземете отношение към проблема и да прекратите своеволията на тази „превозвачка” със цялата сила на правомощията, които са Ви дадени от гражданите и закона?

След поредицата статии за работата и маршрутките на фирма "БУС" - Перник на редакционната ни поща пристигна читателско писмо от Анита, която е от село Кладница и всеки пътува за град Перник, където работи. Ето какво ни пише читателката Анита:

 

Пишем Ви във връзка с появилите се в сайта публикации през последните два дни относно маршрутките на фирма "БУС" – Перник.Над десет души сме тези, които пътуваме всяка сутрин за работа...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване