03/28/13 12:14
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров пак атакува МС

Волен Сидеров направи пореден опит да присъства на заседание на Министерския съвет. Този четвъртък лидерът на Атака , заедно с група бивши народни представители , влязоха в сградата на Министерски съвет. Въпреки че не бе допуснат да премине през пропуска на сградата на Министерски съвет, Сидеров остана на входа, като обясни, че ще напусне само и единствено след като разговаря с главния секретар на Министерски съвет или с представител на кабинета. Лидерът на партията иска обяснение защо не може да бъде допуснат да присъства на министерското заседание заедно с членовете на партията. Сидеров дори отправи обиди към служебния премиер като заяви: "Марин Райков за мен е един простак, който ни унижава да стоим на входа". Той дори се опита да влезе със сила, но бе възпрепятстван от охраната. Сидеров и представителите на "Атака" буквално барикадираха входа на Министерски съвет. По тази причина, журналистите, дошли да отразят второто правителствено заседание, също не могат да влязат. Пред сградата на "Дондуков" 1 се събраха около стотина членове и симпатизанти на "Атака", за да искат откритост на правителствените заседания.
Това правителство няма да се превърне в предизборна платформа на която и да е политическа сила, заяви от своя страна пред журналисти премиерът Марин Райков, във връзка с исканията на лидера на "Атака". Нямам нищо против - всеки български гражданин и всяка група български граждани да изразява своите чувствителности, становища и кртикика, дори спрямо мен, коментира още Райков. Единственото, което не мога да разбера - защо един политически лидер иска да говори с мен по мегафон? Можеше да се отзове на моята покана за цивилизован разговор, каза още премиерът. Марин Райков посочи, че и днес е поканил Сидеров на среща.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване