03/31/13 13:48
(http://e-vestnik.bg/)

Цацаров цирк – цели 12 прокурора търсят подслушвачи, а е достатъчен един

Атрактивно разследване провежда главния прокурор Цацаров – пратил цели 12 прокурора в МВР да проверяват сигнала за подслушване. Да покаже как е взел присърце работата. За да може да каже после – нищо не открихме, цели 12 прокурора разследваха.

А дали ще са 12 или двама, е все едно. Дори един е достатъчен да разпита 10-15 души, да ръководи екип от разследващи. И тези 12 прокурори ги ръководи прочулият като телевизионен герой Роман Василев, известен и с това, че е забогатял на борсата и от продажба на имоти.

Цялата акция прилича на спектакъл по забърсване на насрания задник на Цветанов.

Ако някой е подслушвал тайно, за това няма да има документи.
Затова за подслушванията нищо няма да се докаже, никой не оставя документи за такива неща. Още повече с тоя главен прокурор, любимецът на Цветанов и Борисов, специално избран от тях за тоя пост.

Щом и Яне Янев каза, че сигналът до Станишев за подслушванията е фалшификат, значи е истински. Това вече е гаранция. Гледай кого плюе Янето, разбирай от какво искат да се пазят Борисов и Цветанов.

Някой съмнява ли се, че Цветанов е подслушвал?
Малко ли циркове бяха?
Достатъчно е, че Цветанов е подслушвал шефа на митницата и премиера – официално признато и от двамата.

А който помни с какъв патос патос Цветанов чете стенограма от разговори на лекари в Горна Оряховица, трябва да е разбрал, че тоя човек е болен и подслушва всички.

Сега градският прокурор Кокинов обяснява как щели да проверят “целия документооборот, ред, начин, има ли отклонение от законовите норми за използване на СРС”. Срещали пълно съдействие в МВР. Ами ще срещат, я. Какво очаква Кокинов? Сигналът е, че всичко е ставало без устна заповед и без документи. А той какво проверява?

Ще се появи един хубав доклад, как 12 прокурори са проверили всички документи за 4 години и нищо съществено не са открили. А може, в тон с модата, вместо да се говори за мандата на ГЕРБ, да се клеймят лошите политици от последните 23 години. И да изровят афера с подслушване от времето на Румен Петков и други лоши преди него.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване