04/02/13 11:32
(http://www.hsnovini.com/)

С четене на любими приказки и песни в “Заря” отпразнуваха Денят на детската книга

С песни и четене на любими детски приказки в камерната зала на Читалище “Заря” бе отбелязан Международния ден на детската книга. В своеобразния празник се включиха малчугани от Хасково.

Празникът на детската книжка се отбелязва на 2- ри април, рождената дата на Ханс Кристиан Андерсен.  От ръководството на читалището съобщиха, че подобен формат организират за първи път, като целят да осъществят връзката и приятелство между по- големите и по- малки деца. В събитието се включиха малчуганите от вокалната група при ЦДГ номер 10 „Радост”, които изпълниха част от своя репертоар.

За своите по- малки другарчета откъси от любими детски приказки прочетоха третокласниците от клуб „Ние сме приятели на Читалище Заря” при ОУ “Св. Иван Рилски”. Най- малките взеха участие и в конкурс за рисунка, като за старанието всички бяха наградени подобаващо. Празникът приключи с разходка из детския отдел.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване